VAC-BLOG
Typy vakuových sáčků aneb jak vybrat ten pravý
11.04.2024 10:24 Články
Sáčky do vakuovačky nebo také vakuovací sáčky usnadňují skladování a uchování potravin. Ale pozor, není vakuový sáček jako vakuový sáček, seznamte se s rozdíly a zjistěte, jak vybrat ten pravý pro vaši vakuovačku na potraviny, které chcete zabalit.
Vše, co potřebujete vědět o vaření sous-vide
12.03.2024 13:20 Články
Seznamte se s metodou sous-vide, zjistěte, co k ní potřebujete, a obohaťte svůj repertoár receptů o šťavnaté pokrmy z masa, zeleniny i ovoce.
Jedeme na veletrh SALIMATECH!
19.01.2023 11:43 Články
Po dlouhých pěti letech, kdy nás všechny ochromil Covid, válka a energetická krize, Vás chceme s radostí informovat, že se uskuteční brněnský potravinářský veletrh SALIMATECH!
Sýrová omáčka s kozím sýrem, kedlubnou a dravým Bolenem
07.06.2022 09:15 Recepty
Šéfkuchař Filip Ondrušek připravil další zajímavý recept v kombinaci s kozím sýrem a sladkovodním Bolenem.
Hovězí žebra, květák, lopuchové pesto a chlebová omáčka
02.05.2022 10:25 Recepty
Marinovaná hovězí žebra zakrytá květákem s chlebovou omáčkou a lopuchovým pestem je skvělá kombinace v moderním pojetím.
Spojujeme síly s jedním z nejtalentovanějších mladých slovenských šéfkuchařů.
01.05.2022 11:16 Články
Spojujeme síly s jedním z nejtalentovanějších mladých slovenských šéfkuchařů. Ze všech jeho působení vyzdvihneme zejména stáže v michelinských restauracích a tříměsíční stáž na dvoře saudskoarabského prince. Naposledy působil v Torontu a New Yorku, odkud se po velmi dlouhém čase vrátil zpět.
Pikantní směs nejen na pečivo
09.03.2021 10:55 Recepty
Jednoduchá příprava pikatní směsi, kterou si můžete dochutit dle vlastní chuti. Na čerstvých topinkách chutná báječně!
Vánoční vaječný likér
09.12.2020 10:31 Recepty
Co víc může zpříjemnit vánoční atmosféru, než klasický "vaječňák" s muškátovým oříškem a hřebíčkem.
Zabalte jídlo, ne business
30.10.2020 14:04 Články
Ve složité době obstojí ti, kteří umí chytře reagovat. Vakuovačky a baličky VAC-STAR vám pomohou přizpůsobit se neustálým změnám, ušetří provozní náklady a hlavně dají možnost podnikat bez přerušení.