Tento e-shop využívá cookies

Na našich webových stránkách používáme soubory cookies. Některé z nich jsou nezbytné, zatímco jiné nám pomáhají vylepšit tento web a váš uživatelský zážitek. Souhlasíte s používáním všech cookies?

Nastavení cookies

Vaše soukromí je důležité. Můžete si vybrat nastavení cookies níže.

VAC-BLOG

Typy vakuových sáčků aneb jak vybrat ten pravý

Typy vakuových sáčků aneb jak vybrat ten pravý

11.04.2024 10:24 Články

Sáčky do vakuovačky nebo také vakuovací sáčky usnadňují skladování a uchování potravin. Ale pozor, není vakuový sáček jako vakuový sáček, seznamte se s rozdíly a zjistěte, jak vybrat ten pravý pro vaši vakuovačku na potraviny, které chcete zabalit. 

Vše, co potřebujete vědět o vaření sous-vide

Vše, co potřebujete vědět o vaření sous-vide

12.03.2024 13:20 Články

Seznamte se s metodou sous-vide, zjistěte, co k ní potřebujete, a obohaťte svůj repertoár receptů o šťavnaté pokrmy z masa, zeleniny i ovoce. 

Jedeme na veletrh SALIMATECH!

Jedeme na veletrh SALIMATECH!

19.01.2023 11:43 Články

Po dlouhých pěti letech, kdy nás všechny ochromil Covid, válka a energetická krize, Vás chceme s radostí informovat, že se uskuteční brněnský potravinářský veletrh SALIMATECH!

Sýrová omáčka s kozím sýrem, kedlubnou a dravým Bolenem

Sýrová omáčka s kozím sýrem, kedlubnou a dravým Bolenem

07.06.2022 09:15 Recepty

Šéfkuchař Filip Ondrušek připravil další zajímavý recept v kombinaci s kozím sýrem a sladkovodním Bolenem.

Hovězí žebra, květák, lopuchové pesto a chlebová omáčka

Hovězí žebra, květák, lopuchové pesto a chlebová omáčka

02.05.2022 10:25 Recepty

Marinovaná hovězí žebra zakrytá květákem s chlebovou omáčkou a lopuchovým pestem je skvělá kombinace v moderním pojetím. 

Spojujeme síly s jedním z nejtalentovanějších mladých slovenských šéfkuchařů. 

Spojujeme síly s jedním z nejtalentovanějších mladých slovenských šéfkuchařů. 

01.05.2022 11:16 Články

Spojujeme síly s jedním z nejtalentovanějších mladých slovenských šéfkuchařů. Ze všech jeho působení vyzdvihneme zejména stáže v michelinských restauracích a tříměsíční stáž na dvoře saudskoarabského prince. Naposledy působil v Torontu a New Yorku, odkud se po velmi dlouhém čase vrátil zpět.

Pikantní směs nejen na pečivo

Pikantní směs nejen na pečivo

09.03.2021 10:55 Recepty

Jednoduchá příprava pikatní směsi, kterou si můžete dochutit dle vlastní chuti. Na čerstvých topinkách chutná báječně!

Vánoční vaječný likér

Vánoční vaječný likér

09.12.2020 10:31 Recepty

Co víc může zpříjemnit vánoční atmosféru, než klasický "vaječňák" s muškátovým oříškem a hřebíčkem.

Zabalte jídlo, ne business

Zabalte jídlo, ne business

30.10.2020 14:04 Články

Ve složité době obstojí ti, kteří umí chytře reagovat. Vakuovačky a baličky VAC-STAR vám pomohou přizpůsobit se neustálým změnám, ušetří provozní náklady a hlavně dají možnost podnikat bez přerušení.

Egg Bites

Egg Bites

27.10.2020 09:46 Recepty

Vajíčka jsou obecně velmi žádanou surovinou pro přípravu nejen snídaní. Vyzkoušejte náš recept, díky kterému budou vajíčka nadýchaná a neuvěřitelně jemná.