Pikantní směs nejen na pečivo
                Ingredience receptu
| 
			 Suroviny 
 
  | 
			
			 | 
		
Postup
Nejdříve si připravíme vodní lázeň. Nastavíme teplotu na 80°C a čas na 2 hodiny.
Všechny suroviny nakrájíme na kostičky. Vložíme do středně velkého vakuovacího sáčku a přidáme sůl i ocet. Zavakuujeme, zatavíme a spustíme čas na naší sous-vide hlavici.
Po uvaření a vychladnutí zcedíme přebytečnou šťávu a směs zlehka pomačkáme. Můžeme i část odebrat a umixovat.
Podáváme s topinkami, čerstvým pečivem nebo využijeme do omáček.
Pokud nedisponujete vybavením pro vaření metodou sous-vide, nabízíme startovací sady ve čtyřech variantách.
            
                                                                                        Vakuové baličky
                                        
                                                                                        Vakuové sáčky