Egg Bites
                Ingredience receptu
| 
			 Suroviny na 4 porce 
 Dále: 
  | 
			
			 | 
		
Postup
Vejce smícháme se smetanou a sýrem osolíme a opepříme. Do skleniček, které jsme předem vymazali olejem, dáme nakrájenou zeleninu a zalijeme vaječnou směsí. Skleničky plníme cca centimetr pod okraj. Navrch přisypeme další zeleninu. Skleničky uzavřeme víčky „na prsty“ tak, aby z nich při ponoření do lázně mohl unikat vzduch. Vaříme na 76,5 °C po dobu 90 minut.
Takto připravená vejce jsou nadýchaná a neuvěřitelně jemná. Servírovat se dají na opečeném toastu s avokádem nebo jen tak, přímo ze skleničky.
Přeji dobrou chuť.
Recept dodala naše foodblogerka Martina Stuchlíková.
--> Sous-Vide vaření
            
                                                                                        Vakuové baličky
                                        
                                                                                        Vakuové sáčky