Jedná se o profesionální stroje, které z potravinových sáčků Vac-Star vysají vzduch a sáček hermeticky zavaří. V naší nabídce naleznete špičkové profesionální i domácí vakuové baličky.
Tyto baličky jsou určeny pro restaurace, hotely a gastronomické provozy. Při jejich vývoji byl kladen vysoký důraz nejen na kvalitu provedení, ale také vysokou výdrž a dlouhodobý provoz. Právě každodenní používání ve stovkách restaurací, mezi nimiž nalezneme i mnoho prestižních restaurací oceněných michelinskou hvězdou, prokázaly spolehlivost a maximální kvalitu profesionálních vakuových baliček Vac-Star.
Vakuové baličky potravin profi pro kuchyňské a hotelové provozy využívají šéfkuchaři pro skladování potravin a maximální zachování jejich čerstvé chuti a svěžesti. Profesionální baličky jsou zároveň nepostradatelné při pomalém vakuovém vaření metodou Sous-Vide.
V naší nabídce naleznete profesionální baličky potravin mnoha rozměrů, které jsou vhodné nejen pro restaurace, ale i pro sklady potravin či pro farmáře. Pro malé a střední restaurace a potravinářské firmy je například vhodná vakuová balička Vac-Star S-210. S výběrem modelu, který bude odpovídat přesně vašim potřebám, vám vždy rádi poradíme.
Druhou modelovou řadou jsou vakuové baličky pro domácnost. Domácí a ruční kuchyňské vakuové baličky na potraviny jsou vhodné jak pro domácí použití, tak i potravinářskou malovýrobu a domácí producenty potravin. Zástupcem nejoblíbenější domácí vakuové baličky je Vac-Star easyPro.
Vakuové balení prodlouží dobu skladování a čerstvost potravin. Díky tomu domácí baličky nachází využití pro skladování potravin, pro balení svačin a obědů do práce či do školy. Balička Vac-Star výrazně změní požitek z vašeho stravování v práci, na cestách, v přírodě, nebo na dovolené. Vakuování lze použít téměř na cokoliv. Především na maso, ryby, těstoviny, uzeniny, zeleninu a ovoce, luštěniny ale i na mletou kávu, nebo tekutiny.
Vakuové baličky pro domácnost jsou vhodné i pro malé producenty potravin a farmáře, kteří využívají vakuové baličky na sýry, na maso, zeleninu a ovoce a další výrobky a zboží. Díky tomu potraviny dorazí k zákazníkům nejen čerstvé a svěží, ale také neprodyšně a hygienicky zabalené.