Tento e-shop využívá cookies

Na našich webových stránkách používáme soubory cookies. Některé z nich jsou nezbytné, zatímco jiné nám pomáhají vylepšit tento web a váš uživatelský zážitek. Souhlasíte s používáním všech cookies?

Nastavení cookies

Vaše soukromí je důležité. Můžete si vybrat nastavení cookies níže.

Metoda Sous-Vide

Staňte se hvězdou kuchyně. Šťavnaté jídlo, které vykouzlíte pomocí Sous-Vide, se bude přímo rozplývat na jazyku. Jakmile tuto metodu objevíte, už nebudete chtít vařit bez ní. Zjistíte totiž, že ve vodní lázni pomalým vařením při nízké teplotě velmi snadno připravíte skvělé steaky, žebra, ryby, zeleninu a dokonce i dezerty. Naše přístroje jsou špičkou. Vaření metodou Sous-Vide máme v malíku a garantujeme vám, že obsluha přístrojů je snadná a výsledek překvapivý.

Co potřebujete pro vaření Sous-Vide

Vakuové sáčky na přípravu syrového masa - schéma

Vakuové sáčky

Syrové maso, nebo jinou surovinu, vložíte do vakuových sáčků společně s bylinkami a kořením.

Vakuový balící stroj na přípravu surovin - schéma

Vakuový balicí stroj

Pomocí vakuovacího balicího stroje vysajete ze sáčku vzduch a připravíte surovinu k vaření.

 

Varná lázeň pro přípravu surovin - schéma

Varnou lázeň

Zavakuovaný balíček vložíte do lázně a necháte podle potřeby pracovat, třeba několik hodin.

Náš tip: Domácnostem a malým kuchyním doporučujeme alternativu varné lázně, hlavici pro Sous-Vide vaření.

 

Pomalé vaření ve vakuu metodou Sous-Vide udělá ze všech potravin delikatesu. Je navíc šetrné, takže v nich zanechá vitamíny a minerály. Jídelníček vylepší v restauracích i v domácnostech a ocení ho i ti, kdo si dávají záležet na zdravém jídle. Upravovat totiž můžete bez soli a tuku. Krásný balíček pro vložení do lázně vytvoříte vakuovacím balicím strojem. Teplota vaření by měla být při metodě Sous-Vide mezi 56 °C a 95 °C. To lehce zajistí varné lázně a hlavice.

Všechny přístroje pro vaření metodou Sous-Vide jsou vyrobené v Česku. Naši výrobu najdete ve Starých Čívicích u Pardubic. Výbavu máme pro gastro podniky, restaurace i domácnosti. Proto se hvězdou vaření stanete kdekoliv.