Hlavici Sous-Vide Chef CLASSIC doporučujeme do restaurací i na hobby domácí vaření. Vejde se do každé kuchyně a příprava s ní je jednoduchá a přesná. Velký přehledný displej vám nabídne teplotu v rozmezí 25-90 °C a ohřev vody po dobu až 99 hodin. Je tak ideální pro vaření metodou Sous-Vide.
Detailní popis
Pro přípravu jídel s touto hlavicí potřebujete pouze velký hrnec, gastro nádobu nebo jakoukoliv jinou nádobu do 40 litrů. Nastavíte jednoduše čas a teplotu a přístroj začne pracovat. Až dosáhne teploty, oznámí vám to signálem. Pak už můžete vložit balíčky se zavakuovanými potravinami a nechat jej pracovat.
Nemusíte se bát odpaření vody, přístroj si sám hlídá její hladinu. Před odpařením navíc chrání vodu izolační kuličky. Dokonalost hlavice tkví i v preciznosti. Hlavice má přesnost ohřevu vody na 0,2 °C. Další výhodou je bezúdržbovost a robustnost, daná poctivou výrobou.
Vybavení Vac-Star je prověřené v kuchyních profesionálů i v domácnostech nadšených kulinářských fanoušků. Můžeme s klidným svědomím slíbit, že s vybavením Vac-Star, vyráběným v České republice, nesáhnete vedle.
 
Technické parametry
| Rozměry zařízení (š x h x v) | 353 x 98 x 170 mm | 
| Napětí | 230 V | 
| Příkon | 1300 W | 
| Hmotnost | 2,5 kg | 
| Záruka | 2 roky | 
| Sonda pro vnitřní teplotu | ne | 
| Maximální objem | 40 l | 
| Výkon čerpadla | 16 l/min | 
            
                                                                                        Vakuové baličky
                                        
                                                                                        Vakuové sáčky