Tento e-shop využívá cookies

Na našich webových stránkách používáme soubory cookies. Některé z nich jsou nezbytné, zatímco jiné nám pomáhají vylepšit tento web a váš uživatelský zážitek. Souhlasíte s používáním všech cookies?

Nastavení cookies

Vaše soukromí je důležité. Můžete si vybrat nastavení cookies níže.

Vaření pod tlakem a soutěže. Spolupracujeme s PRAKULem!

26.04.2018 10:45 Články
Vaření pod tlakem a soutěže. Spolupracujeme s PRAKULem!

Vac-Star dlouhodobě spolupracuje s Pražským kulinářským institutem. A to nejen ke vzájemné spokojenosti. Je to výhoda i pro vás, naše zákazníky. Ať už pro ty z restaurací, výroben pokrmů, nebo pro ty z řad kulinářských fanoušků.

Proč jsme partner PRAKULu?

Pražský kulinářský institut dlouhodobě pořádá kurzy vaření. A protože je metoda Sous-Vide stále atraktivní, potřebují kuchaři pořádné vybavení. Není proto náhodou, že si vybrali právě varné lázně a vakuovací baličky Vac-Star. Používají je při svých kurzech, na veletrzích nebo soutěžích.

Kuchaři jako skvělí partneři

Kam se hneme, line se za námi vůně skvělého jídla. Na festivalech, kde potřebujeme ukázat potenciál našich strojů, při nás stojí profesionální kuchaři. Třeba na festivalu SALIMA jste mohli ochutnat delikatesy z dílny šéfkuchaře Zdeňka Marcína.

Zdeněk Marcín na veletrhu SALIMA

Kurzy, které vás naučí, co je gastronomie

Zájem Čechů o vaření nejen metodou Sous-Vide je obrovský. Pražský kulinářský institut jednou za tři měsíce pořádá kurz Pod tlakem!, na kterém se nadšení kulináři naučí, jak správně pojmout techniku vaření ve vakuu. I to, jak v kuchyni vykouzlit pokrmy, které se rozplývají na jazyku. To vše prostřednictvím výbavy Vac-Star. 

Soutěžíme! Pojďte s námi

Pravidelně pořádáme soutěže o místa na kurzech vaření v Pražském kulinářském institutu! O místa na kurzech můžete soutěžit na našem Facebooku. Zapojit se může úplně každý, kdo se chce naučit ovládat metodu Sous-Vide. Dokonce i vy se můžete stát absolventem tohoto prestižního kurzu!

 

Pražsky kulinářský institut miluje Sous-Vide