Restaurace Na Proseku: Vakuovou baličku Vac-Star používáme každý den!
Vybavení Vac-Star je hvězdou v každé kuchyni. V domácí i v profesionální. A v té profesionální pomáhá vytvářet doslova delikatesy. Věděli jste, že jsou restaurace, které nedají na Sous-Vide dopustit? Jednou takovou je restaurace Na Proseku. Najdeme ji v Sezemicích u Pardubic. Díky kulinářskému umu tamějších kuchařů se sem sjíždějí lidé z blízkého i dalekého okolí. V kuchyni této restaurace najdeme vybavení od Vac-Star.
Co se skrývá pod pokličkou?
Kromě talentu kuchařů je jedním z tajemství Na Proseku vakuová balička Vac-Star S-215. Pro vaření ji využívají každý den. Konkrétně jde o přípravu balíčků s voňavým kořením, nejchutnějším masem nebo i s ovocem a surovinami pro přípravu dezertů.
„Dříve jsme měli jinou vakuovou baličku. Byl ale čas se porozhlédnout po lepší. Na Vac-Star jsme měli dobré recenze, a tak byl výběr jasný. Teď ji používáme každý den a jsme opravdu moc spokojení!“
- Markéta Hoffmannová, majitelka restaurace Na Proseku
Na co vás Sous-Vide naláká
Restaurace Na Proseku je jedním z našich nejlepších dodavatelů receptů Sous-Vide. Každý měsíc na náš Vac-Blog přidávají profesionální recepty. Nechte se nalákat na krůtí prsíčka Sous-Vide, lyonský salát s panenkou Sous-Vide nebo lososa v mořské řase s dýňovým pyré. A až si budete chtít vyzkoušet Sous-Vide z dílny profesionálů, doporučujeme si Na Proseku zarezervovat stůl!
Co mají Na Proseku v kuchyni?
Kuchyni Na Proseku vládne vakuová balička S-215. Je to model, který nejčastěji využívají střední restaurace. A ne nadarmo patří mezi nejoblíbenější u našich zákazníků. Má ideální parametry komory, a tak je perfektní k přípravě balíčků pro vaření ve vakuu. Maximální rozměr sáčků je u této baličky 350 × 400 mm.