Restaurace Hacienda Ranchero: Hlavici dáváme pět hvězdiček z pěti!
Profesionálové ve svých kuchyních chtějí pro své hosty to nejlepší. I proto volí vybavení Vac-Star, které jim pomáhá naservírovat ty nejvybranější delikatesy. Další restaurací, která si pochvaluje naše vybavení, je Hacienda Ranchero – mexická restaurace v centru Pardubic.
„Kdybych měl hodnotit hlavici Vac-Star Classic, dal bych jí pět hvězdiček z pěti. Využíváme také přímo sáčky od Vac-Star a vše úplně v pořádku.“
Od krůtího až po kotlety
A k čemu kuchaři této skvělé mexické restaurace hlavici na Sous-Vide od Vac-Star využívají? Zejména díky ní dokážou upravit krůtí, kotlety, kachní prsa i další maso tak, aby se rozpadalo na jazyku. Hlavice pomáhá připravit maso, které se rozpadá na jazyku. Třeba trhané maso nebo žebírka.
Jakou hlavici Hacienda Ranchero využívá
Hacienda Ranchero si od Vac-Star vybrala hlavici Chef CLASSIC. Hodí se do restaurací i na hobby domácí vaření. Velký přehledný displej nabízí teplotu 25-99 °C a ohřev až po dobu 99 hodin. Proto je pro vaření metodou Sous-Vide ideální.
Co nabízí hlavice Sous-Vide
- hmotnost pouze 2,1 kg
- díky spodní cirkulaci může být nádoba menší než 40 l
- nezabere mnoho místa (rozměry 350 × 90 × 165 mm)
- teplota nastavitelná v rozmezí 25-99 °C
- přesnost 0,2 °C, možnost nastavení ve °F
- varianta v černé i v bílé barvě
- při poklesu hladiny vody upozorní alarmem
- pojistka proti přetížení
- dostupnost náhradních dílů – zaručená po 10 let