- 100 ks v balení
- teplota pro vaření do 100°C až 6 hodin
- síla fólie 80 µm vhodné pro balení standardních potravin
- dlouhodobé uchování potravin v chladničkách a mrazničkách
- rozměr sáčku je vždy vnější hodnota
vlastní výroba sáčků z nejkvalitnější německé fólie
hygienické atesty a certifikáty ke styku s potravinami
Tento druh sáčku nefunguje v bezkomorových (domácích) baličkách.
Vyberte si z nabídky strukturovaných sáčků.
Technické parametry
Vakuové sáčky hladké v síle 80 µm pro profesionální použití využijete do komorového (profesionálního) balicího stroje (vakuovačky) pro balení nejrůznějších potravin – masa, uzenin, nebo třeba zeleniny. Sáčky jsou z obou stran hladké a mají kvalitní sváry pro maximální pevnost a uchování vakua. Naše sáčky splňují atesty pro styk s potravinami a můžete je použít až 6h pro vaření do 100 °C.
Sáčky nejsou vhodné pro domácí vakuové baličky.
Vybírejte z nabídky strukturovaných vakuových sáčků, kde jedna strana je hladká a druhá vroubkovaná.
POTVRZUJEME,že vakuové sáčky jsou určené k přípravě technologií Sous-Vide a následnému uchování všech druhů teplých i studených potravin a pokrmů splňují požadavky stanovené v nařízení Evropské komise (EU) č. 10/2011 ze dne 14.ledna 2011 o materiálech a předmětech z plastů určených pro styk s potravinami, a jeho dodatků nařízení a Nařízení Evropského parlamentu a Rady (ES) č.1935/2004. |
Sáčky jsou vhodné pro vakuové baličky typu komorového balicího stroje, kdy dáváte sáček dovnitř do komory. Pro domácí použití využijte sáčky z nabídky strukturovaných sáčků.
Technické parametry
Šířka sáčku (otevřená strana) | 100 mm |
Délka sáčku | 150 mm |
Síla sáčku (gramáž) | 80 µm |
Vaření sous-vide | ano |
Teplotní omezení | 100°C max 6h |
Typ sáčku | hladké sáčky (komorová vakuovačka) |