Tento e-shop využívá cookies

Na našich webových stránkách používáme soubory cookies. Některé z nich jsou nezbytné, zatímco jiné nám pomáhají vylepšit tento web a váš uživatelský zážitek. Souhlasíte s používáním všech cookies?

Nastavení cookies

Vaše soukromí je důležité. Můžete si vybrat nastavení cookies níže.

Vepřový guláš v chlebu

14.06.2018 10:57 Recepty
Vepřový guláš v chlebu
SUROVINY
  • 500g vepřové plece
  • 500ml vody/vývaru
  • 2 velké cibule
  • 1 lžíce másla
  • 3 stroužky česneku
  • 3 lžičky sladké papriky
  • 1 lžička majoránky
  • Sůl a pepř

 

POSTUP

Nejdříve si naložíme maso tak, že si ho nakrájíme na kostičky, vložíme do vakuovacího sáčku, přidáme koření, máslo, zavakuujeme, zatavíme a necháme uležet v lednici do druhého dne.

Druhý den si připravíme vodní lázeň. Čas nastavíme na 8 hodin a teplotu na 80°C. Do lázně vložíme sáček s masem a spustíme čas.

Chvíli před tím, než doběhne čas lázně, si nasekáme cibuli na drobno a ve středně velkém hrnci ji na trošce másla osmahneme dozlatova.

Jakmile je maso hotové, přidáme ho společně s celým obsahem sáčku k osmahnuté cibuli, zalijeme vroucí vodou/vývarem a přivedeme k varu.

Plamen ztlumíme na nejnižší stupeň, necháme probublávat a mezitím vydlabeme chleba.

Vydlabané kousky chleba nastrouháme na hrubém struhadle a zahustíme jimi guláš, který následně vaříme přibližně ještě 20 minut, než guláš zhoustne.

Přeji dobrou chuť!

Recept dodala naše foodblogerka Karolína Tišerová.
--> Život podle Karol