Tento e-shop využívá cookies

Na našich webových stránkách používáme soubory cookies. Některé z nich jsou nezbytné, zatímco jiné nám pomáhají vylepšit tento web a váš uživatelský zážitek. Souhlasíte s používáním všech cookies?

Nastavení cookies

Vaše soukromí je důležité. Můžete si vybrat nastavení cookies níže.

Vejce Benedikt na lehkém listovém salátu s lososem

27.11.2017 08:52 Recepty

Ingredience:
1 vejce
1 avokádo
uzený losos (dle libosti)
salát mix (dle libosti)
olivový olej
citrónová šťáva
kopr

Postup:
Celé vejce se skořápkou vložíme do předem zahřáté vodní lázně 62°C na 60 minut.
Na talíř klademe postupně uzeného lososa, dekorujeme avokádem nakrájeným na plátky a ochuceným listovým salátem.
Předpřipravené vajíčko opatrně rozbijeme a vnitřek dekorujeme na vrch hotové porce.
Zdobíme nasekanou natí.