Sýrová omáčka s kozím sýrem, kedlubnou a dravým Bolenem
Ingredience receptu
|
|
Postup
Do vakuovacího sáčku dáme máslo, rybu, sůl a muškátový květ.
Zavakuujeme a dáme do Sous-Vide na 80°C pouze na 4 minuty.
Po vyjmutí z vodní lázně zprudka opečeme na kůži. Následně si na másle opečeme kozí sýr pěkně dokřupava.
Z mléka, smetany a sýru si uděláme perfektní omáčku , použijeme jen sůl a muškátový květ.
Servírování
Do misky dáme rybu a na ní kozí sýr. Potom přidáme fermentovaný kedluben, zalijeme omáčkou a ozdobíme jedlými květy
Recept připravil Filip Ondrušek
Spojujeme síly s jedním z nejtalentovanějších mladých slovenských šéfkuchařů. Ze všech jeho působení vyzdvihneme zejména stáže v michelinských restauracích a tříměsíční stáž na dvoře saudskoarabského prince. Naposledy působil v Torontu a New Yorku, odkud se po velmi dlouhém čase vrátil zpět. Filip bude připravovat moderní recepty, návodná videa, tipy a triky za použití vakuové baličky easyPRO a sous-vide. VAC-STAR by Filip Ondrušek |