Sous-Vide sumeček africký v zeleném kabátku na pečené mrkvi a dýňovým pyré
Zkuste něco netradičního a nového! Africký sumeček na tykvovém pyré a pečené mrkvi se určitě stane vaším novým oblíbeným receptem.
Ingredience receptu
|
|
1. Připravíme rybu
Sumečka nařežeme na požadované porce a okořeníme rybím kořením nebo oblíbenými bylinkami. Spolu s kouskem másla vložíme do vakuového sáčku a uzavřeme. Lázeň nahřejeme na 52 °C. Balíčky s masem vložíme do lázně na dobu 30 minut.
2. Obalíme maso
Hotového sumečka vyjmeme z obalu, obalíme ho v rozmixované směsi pistácií, panko strouhanky, čerstvých bylinek a ihned podáváme.
3. Připravíme přílohu
Chlazenou mrkev nařežeme na vhodné hranolky, pokapeme olivovým olejem, osolíme a pečeme v troubě na 150 °C do změknutí. Dýni uvaříme a rozmixujeme. Přidáme požadované množství mléka a másla.