Tento e-shop využívá cookies

Na našich webových stránkách používáme soubory cookies. Některé z nich jsou nezbytné, zatímco jiné nám pomáhají vylepšit tento web a váš uživatelský zážitek. Souhlasíte s používáním všech cookies?

Nastavení cookies

Vaše soukromí je důležité. Můžete si vybrat nastavení cookies níže.

Sous-Vide sumeček africký v zeleném kabátku na pečené mrkvi a dýňovým pyré

02.03.2019 08:55 Recepty

Zkuste něco netradičního a nového! Africký sumeček na tykvovém pyré a pečené mrkvi se určitě stane vaším novým oblíbeným receptem.

Sous-Vide sumeček africký v zeleném kabátku na pečené mrkvi a dýňovým pyré

 

Ingredience receptu

  • 300 g sumeček africký filety
  • 30 g loupané drcené pistácie
  • 60 g panko strouhanka
  • 60 g čerstvé bylinky
  • dle chuti koření na ryby
  • 60 g máslo
  • 200 g chlazená mrkev
  • 300 g vařené dýně
  • 200 ml mléko
  • dle chuti sůl
  • dle chuti olivový olej

 

1. Připravíme rybu

Sumečka nařežeme na požadované porce a okořeníme rybím kořením nebo oblíbenými bylinkami. Spolu s kouskem másla vložíme do vakuového sáčku a uzavřeme. Lázeň nahřejeme na 52 °C. Balíčky s masem vložíme do lázně na dobu 30 minut.

2. Obalíme maso

Hotového sumečka vyjmeme z obalu, obalíme ho v rozmixované směsi pistácií, panko strouhanky, čerstvých bylinek a ihned podáváme.

3. Připravíme přílohu

Chlazenou mrkev nařežeme na vhodné hranolky, pokapeme olivovým olejem, osolíme a pečeme v troubě na 150 °C do změknutí. Dýni uvaříme a rozmixujeme. Přidáme požadované množství mléka a másla.