Jelení stehno Sous-Vide s marinovaným fenyklem na celerovém pyré
                Ingredience:
- Jelení stehno
 - fenykl
 - celerové pyré
 - máslo
 - olivový olej
 - Demi Glace
 
Postup:
Čerstvý fenykl nakrájíme na třetiny, zbavíme přebytečných listů, vložíme do Sous-Vide sáčku, zakápneme olivovým olejem a dáme do vodní lázně na 10 min při teplotě 82 °C.
Celerové pyré zregenerujeme na pánvičce s přídavkem smetany na vaření.
Holandskou omáčku ohřejem a dochutíme. Demi Glace připravíme podle návodu od výrobce.
Jelení stehno vybalíme, nakrájíme na vhodné porce a pro barvu  rychlou dodděláme na olivovém oleji.
Vhodně servírujeme podle vlastní fantazie.
            
                                                                                        Vakuové baličky
                                        
                                                                                        Vakuové sáčky