Gazpacho s dekorovanými Sous-Vide krevetami
                Suroviny:
- červená paprika
 - okurka
 - loupaná cibule
 - česneková pasta bez soli
 - kuřecí bujón
 - olivový olej extra virgin
 - červený vinný ocet
 - loupaná rajčata celá
 - italský bílý chléb
 - sůl
 - pepř
 - bazalka
 - limetka
 - krevety
 - bobkový list
 
Postup:
Papriky zbavte slupek škrabkou na zeleninu, překrojte je na polovinu a odstraňte semena. Jednu papriku nakrájejte na drobné kostičky a druhou nakrájejte na větší kousky. Okurku oloupejte a překrojte na polovinu. Odstraňte semena (ale nevyhazujte jej) a polovinu okurky nakrájejte na malé kostičky. Druhou polovinu nakrájejte na větší kusy.
Zeleninu nakrájenou na větší kusy dejte do misky spolu se semeny z okurek. Přidejte oloupanou a nakrájenou cibuli, česnek, zeleninový vývar, olivový olej, ocet, oloupaná rajčata a plátky chleba. Dochuťte solí a pepřem a nechte odležet v chladničce nejméně 2 hodiny. Listy bazalky oddělte od stonků a přidejte je k najemno nakrájené okurce a paprikám. Dejte do chladničky.
Krevety vložíme do Sous-Vide sáčku, přidáme limetkový dip, bobkový list a kostky cibule. Zavakuujeme a vložíme do vodní lázně při 60 °C na 20 min.
Servírujeme ve vychlazených miskách na polévku a každou porci doplníme kousky krevet. Posypte najemno nakrájenou zeleninou a bazalkou.
            
                                                                                        Vakuové baličky
                                        
                                                                                        Vakuové sáčky