Argentinský Rib eye steak na zeleném chřestu
                Suroviny:
- Rib eye steak
 - zelený chřest
 - Chef holanská omáčka
 - máslo
 - sůl
 - pepř
 - bobkový list
 - Virgin olivový olej
 
Postup:
Zelený chřest rozmrazíme při pokojové teplotě, mírně osolíme a s trochou másla vložíme do vhodného Sous-Vide sáčku. Vakuově odsajeme vzduch a následně vkládáme do vodní lázně při teplotě 82 °C a tepelně upravujeme cca 10 min.
Odřízneme si vhodný steak o tloušťce cca 2,5 cm a s přidáním olivového oleje, bobkového listu a hrubě mletého pepře dáme do Sous-Vide sáčku, vakuově odsajeme a vložíme do vodní lázně při teplotě 60 °C na zhruba 45 min.
Jakmile máme hotovo, steak vyndáme z vodní lázně a zprudka opečeme na pánvi z obou stran po dobu cca 4 min. Servírujeme na předpřipravený chřest prolitý holandskou omáčkou.
            
                                                                                        Vakuové baličky
                                        
                                                                                        Vakuové sáčky