Tento e-shop využívá cookies

Na našich webových stránkách používáme soubory cookies. Některé z nich jsou nezbytné, zatímco jiné nám pomáhají vylepšit tento web a váš uživatelský zážitek. Souhlasíte s používáním všech cookies?

Nastavení cookies

Vaše soukromí je důležité. Můžete si vybrat nastavení cookies níže.

Pro provozovny

S vakuem bude vaše podnikání v gastronomii udržitelnější a šťavnatější. Prodlouží trvanlivost, a tím ušetří provozní náklady.

  • Skladujte potraviny ve vakuovacích sáčcích a miskách. Prodloužíte tím jejich trvanlivost a vaše podnikání tak nebude náchylné na výkyvy v poptávce. Navíc ušetříte místo a budete mít přehled o zásobách.
  • Hygiena je základ každého potravinářského provozu. Absence vzduchu a vodotěsný obal zabraňují růstu plísní a kontaminaci, a tak chrání vás i vaše zákazníky.
  • Šetřete čas. Při vakuování si připravíte ochucená jídla po porcích k výdeji nebo po dávkách potřebných pro další úpravu. Jednotlivá balení využijete i při přípravě jídel metodou sous-vide, kterou s oblibou využívají i ty nejlepší restaurace.
  • Umět správně zabalit jídlo s sebou je v běžných časech výhodou. A v těch těžších nezbytností pro zachování chodu všech gastropodniků.
vakuove_balicky.jpg

Vakuové baličky
a sous-vide

Zabalte to. Pro delší trvanlivost čerstvých potravin i k přípravě jídel ve vakuu.

vakuove_balicky.jpg

Startovací sady

Profi jídla z vaší kuchyně. Sady obsahují vše potřebné pro vaření metodou sous-vide.

vakuove_balicky.jpg

Vakuové sáčky

Nezbytnost k vakuování. Vyberte si sáčky podle účelu, tloušťky nebo barvy.

vakuove_balicky.jpg

Recepty pro vaření

Jídla jako z restaurace zvládnete i doma. Inspirujte se našimi sous-vide recepty.