Pro provozovny
S vakuem bude vaše podnikání v gastronomii udržitelnější a šťavnatější. Prodlouží trvanlivost, a tím ušetří provozní náklady.
- Skladujte potraviny ve vakuovacích sáčcích a miskách. Prodloužíte tím jejich trvanlivost a vaše podnikání tak nebude náchylné na výkyvy v poptávce. Navíc ušetříte místo a budete mít přehled o zásobách.
- Hygiena je základ každého potravinářského provozu. Absence vzduchu a vodotěsný obal zabraňují růstu plísní a kontaminaci, a tak chrání vás i vaše zákazníky.
- Šetřete čas. Při vakuování si připravíte ochucená jídla po porcích k výdeji nebo po dávkách potřebných pro další úpravu. Jednotlivá balení využijete i při přípravě jídel metodou sous-vide, kterou s oblibou využívají i ty nejlepší restaurace.
- Umět správně zabalit jídlo s sebou je v běžných časech výhodou. A v těch těžších nezbytností pro zachování chodu všech gastropodniků.
Vakuové baličky
a sous-vide
Zabalte to. Pro delší trvanlivost čerstvých potravin i k přípravě jídel ve vakuu.
Startovací sady
Profi jídla z vaší kuchyně. Sady obsahují vše potřebné pro vaření metodou sous-vide.
Recepty pro vaření
Jídla jako z restaurace zvládnete i doma. Inspirujte se našimi sous-vide recepty.